3. oktober 2010

Væpnet politiaksjon i Grimstad etter ran, kidnapping og mishandling

Full væpnet politiaksjon i Grimstad etter mulig kidnapping og ran i Kristiansand i dag.
En svart bmw med en mannsperson og en kvinne ble stoppet av politiet i vossbakke i grimstad, mannspersonen overga seg til politiet etter de løsnet varselskudd mot han, men kvinnen ignorerte varselskuddet og er trolig fortsatt på frifot i byen.
Samtidig leter politiet også etter en annen person som kan ha sammenheng med første saken, og trolig er på frifot i holvika. Personene skal være bevæpnet og er ifølge politiet farlige.
Les mer oppdatert om saken på VG.

Her i Vossbakke Grimstad endte ferden til BMW'en som var involvert.
Nærmere midnatt er kvinnen som rømte fra politiet fortsatt på frifot.
Før biljakten endte her i Vossbakke, har paret som førte bilen ifølge Agderposten ranet og mishandlet en kvinne sent i 20 årene i et hus i Holvika, Kvinnen ligger på sykehus med alvorlige skader, men visstnok ikke livstruende. Kvinnen klarte og ringe politiet og deretter fortsatte biljakten hit til Vossbakke.
Kriminalteknikere er på stedet for å sikre spor.
Det meldes ifølge Agderposten.no at kvinnen som rømte fra bmwen og mannspersonen fra den andre bilen har blitt pågrepet og dramaet i grimstad endelig er over etter en mange timers intens jakt.

Denne type hendelse er ikke akkurat dagligdagskost for oss som bor i de mindre byene på sørlandet, og er en type hendelse som setter en ekstra støkk i oss alle. 
Håper slike hendelser får oss alle til å innse hvor viktige politiet er i vår hverdag. Ikke minst at folk kan ta alvorlige kriminelle handlinger mer alvorlig enn eksempler vi har hatt på sørlandet i det siste. 
Ta for eksempel raneren som væpnet med pistol kommer inn på shell stasjonen  ved Rosseland og truer stasjonsbetjenten, mens kundene fortsatt forlanger service av stasjonsbetjenten. 
En kvinne står ved disken og vil ha hamburgeren sin og en mann går og henter seg kaffe rett ved siden av raneren.

Dette vitner jo bare på total idioti. At det går an å ignorere et mulig skarpladd våpen på denne måten, vitner om at folk tenker "så lenge det ikke angår dem så driter de vannrett i hva som skjer rundt dem"..
Synd at sammfunnet vårt har blitt slik.

Les mer om hele saken fra start til slutt på VG.

2 kommentarer:

  1. Jaja.. godt med litt action av og til. Flott at noen kan få skutt med sitt kamera jaffal:-)

    SvarSlett
  2. hehe.. ja det er så mye fredligere igrunn.

    SvarSlett